photo+

Jag vill visa bilder som jag tror kan uppskattas och locka till ett större fotointresse. Min ambition är att visa att det går att skapa bilder utan att ha tillgång till dyra kameror och objektiv. Att man med enklare redigeringskunskaper kan skapa underverk och att sortering av bildmaterial är viktigt. Jag ger också exempel på aktuella och kommande kameror,objektiv och tillbehör och beskriver olika egenskaper.

Bilder från arkivet.

Publicerad 2014-01-01 19:20:00 i Foto,

Jag börjar fundera på vilka bilder jag skall ta med under våren då jag ställer ut. Nu, framtill 20/1 finns bilderna på Braheklinik & Galleri på Brahegatan men senare under våren hänger jag upp på Östermalms Bibliotek. Kan dom tre jag visar här platsa eller skulle du föredra någon speciell bild? Skriv gärna en rad o tyck gärna till. I nästa blogg tänkte jag visa några fler bilder för upphängning.
 Hagströmer som störs av solen....
Levengood
© AKY

Kommentarer

Postat av: Thomas

Publicerad 2014-01-03 13:42:53

Fin blogg🎅

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Arne K

Foto vann mitt intresse som 12 årig grabb. Pappa hade köpt en Zeiss Ikon Ikonta 6x6 med vanlig film och det blev i huvudsak mitt "arbetsredskap" på födelsedagar och bland kompisar. Sedan dess har mitt intresse gått upp o ner, mest upp. Jag är amatör och intresserad av fotograferandet som konstform. Jag gillar gatufoto, arkitektur och natur. För mig är fotograferandet något som sker med min intuition påslagen och jag försöker jag låta bli att fundera för mycket utan låter fotograferandet bara ske. Har en Nikon D90 med olika objektiv men det fasta 35mm är nog det mest använda för tillfället. Jag har jobbat som Utbildare inom olika företag och blev leg.psykoterapeut 1987. Jag heter Arne Krenzisky o Du finner mig också på www.krenzisky.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela