photo+

Jag vill visa bilder som jag tror kan uppskattas och locka till ett större fotointresse. Min ambition är att visa att det går att skapa bilder utan att ha tillgång till dyra kameror och objektiv. Att man med enklare redigeringskunskaper kan skapa underverk och att sortering av bildmaterial är viktigt. Jag ger också exempel på aktuella och kommande kameror,objektiv och tillbehör och beskriver olika egenskaper.

Prospekt till bildvisningen

Publicerad 2013-11-28 23:50:15 i Foto,

Dagens sysselsättning har bestått i att göra ett prospekt till utställningen som jag skriver i Word och skriver ut på min Canonskrivare. Resultate hyggligt, inte Utställning på gång

Publicerad 2013-11-27 23:19:41 i Foto,

Sista veckan har jag förberett bilder för utställning som startar på måndag! Det är inköp av ramar och paspatou,
redigering av bilderna, kopiering mm. det är ett kul jobb när det sker på fritiden utan press o krav. Då blir allt plötsligt till en undebar hobby.
Jag sysslar ju gärna med gatufoto men denna gång kommer det med ett antal kändisbilder från en manifestation i Stockholm.
Jag har med bilder från Köpenhamn, Lund, Simrishamn o Stockholm
 
Apropå fotomässan (jag kan inte släppa den helt) så fanns några exempel på paparazi hjälpmedel i form av en häftig fyrpropellrig farkost med påmonterad kamera och jag misstänker att den används för att snoka inne på kändisars partyn via luften.
Till de mera blygsamma flygande farkosterna var en miniupplaga med en liten videokamera inbyggd och joystick för vuxna barn! Jag blev sotis som aldrig fick pröva...killen höll på o höll på
Appropå små barn så fick jag syn på den här lille...helt åldersadekvat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mässan....

Publicerad 2013-11-25 22:31:00 i Foto, Reportage,


I fredags var jag på mässan utan mina vänner och strosade mest runt. Det slog mig att själva montrarna är så oföränderliga år från år och utbudet gav en mellanårskänsla. Positivt är att utslällarna av bilder ökat och fotoklubbarnas bilder har hög klass! 
 


Nya Panasonik Lumix G7 brevid folkan 
 
 
 

Om

Min profilbild

Arne K

Foto vann mitt intresse som 12 årig grabb. Pappa hade köpt en Zeiss Ikon Ikonta 6x6 med vanlig film och det blev i huvudsak mitt "arbetsredskap" på födelsedagar och bland kompisar. Sedan dess har mitt intresse gått upp o ner, mest upp. Jag är amatör och intresserad av fotograferandet som konstform. Jag gillar gatufoto, arkitektur och natur. För mig är fotograferandet något som sker med min intuition påslagen och jag försöker jag låta bli att fundera för mycket utan låter fotograferandet bara ske. Har en Nikon D90 med olika objektiv men det fasta 35mm är nog det mest använda för tillfället. Jag har jobbat som Utbildare inom olika företag och blev leg.psykoterapeut 1987. Jag heter Arne Krenzisky o Du finner mig också på www.krenzisky.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela