photo+

Jag vill visa bilder som jag tror kan uppskattas och locka till ett större fotointresse. Min ambition är att visa att det går att skapa bilder utan att ha tillgång till dyra kameror och objektiv. Att man med enklare redigeringskunskaper kan skapa underverk och att sortering av bildmaterial är viktigt. Jag ger också exempel på aktuella och kommande kameror,objektiv och tillbehör och beskriver olika egenskaper.

Kul sekvens med enkla medel

Publicerad 2013-11-05 21:00:00 i Foto,

Jag sitter vid åhléns oc h flötsligt ser jag att en händelsesekvens är på väg att uppstå. det är nu jag saknar en mindre kompetent kamera som kan ge alla fördelar men den kameran låter vänta på sig så ....vad göra? Glöm inte att du har din alltid närvarande iPhone i fickan så missa inte tillfället. klart att den inte ger perfekta bilder med dynamik etc i fullgod klass men bilderna kan glädja lika mycket för det....kvinnan i mitten letar efter något och får besök av en annan person. killen bredvid som fotograferar är tydligen nyfiken.
 
 
 
 
        Sveavägen Sth  iphone © AKY I photoplus+
 
Bilden innan:
Nu blir jag upptäckt på ett välkomnande sätt. Jag gör tecken på att "är det här ok"...och det är ingen tvekan om det...
Så är kvinnan på plats och är en bekannt...Killen ägnar sig nu åt sin kamera.....
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Arne K

Foto vann mitt intresse som 12 årig grabb. Pappa hade köpt en Zeiss Ikon Ikonta 6x6 med vanlig film och det blev i huvudsak mitt "arbetsredskap" på födelsedagar och bland kompisar. Sedan dess har mitt intresse gått upp o ner, mest upp. Jag är amatör och intresserad av fotograferandet som konstform. Jag gillar gatufoto, arkitektur och natur. För mig är fotograferandet något som sker med min intuition påslagen och jag försöker jag låta bli att fundera för mycket utan låter fotograferandet bara ske. Har en Nikon D90 med olika objektiv men det fasta 35mm är nog det mest använda för tillfället. Jag har jobbat som Utbildare inom olika företag och blev leg.psykoterapeut 1987. Jag heter Arne Krenzisky o Du finner mig också på www.krenzisky.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela