photo+

Jag vill visa bilder som jag tror kan uppskattas och locka till ett större fotointresse. Min ambition är att visa att det går att skapa bilder utan att ha tillgång till dyra kameror och objektiv. Att man med enklare redigeringskunskaper kan skapa underverk och att sortering av bildmaterial är viktigt. Jag ger också exempel på aktuella och kommande kameror,objektiv och tillbehör och beskriver olika egenskaper.

Spännande dag

Publicerad 2013-11-21 21:10:00 i Foto,

Det blev ett bra möte hos tandläkaren i tisdags. En kindtand som gjorde ont hade drabbats av en liten belastningsspricka! Låter ju riskabelt men enligt Thomas, tandläkaren så behöver det inte innebära rotfyllning nödvändigtvis...Få se hur tanden klarar sig framöver.
Så på onsdagen bar det av till Frösundavik med T-bana till Danderyds Sjukhus o buss 176 till Frösunda. Bilderna jag tog är ju istället för minnesanteckningar o då är ju iPhone perfekt. Telefonen har ju också en fantastisk "bandspelare" och diverse andra program som gör den till det perfekta arbetsredskapet. Jag samlar alla iPhonebilder i Macen o gör en redigering i iPhoto. Andra bilder med min Nikon redigerar jag i Lightroom och numera tar jag bilderna med raw format. Sen kan man ju exportera från iPhoto till Lightroom vid behov och tvärtom.
 
På väg med bussen till frösunda. Passerar kontorsbyggnader! Inte så charmigt precis.
 
Sedan promenad från bussen någon kilometer.
 
 
Jag skönjer den "nya världen" genom tunneln
 I
 
 
 
Visst är det spännande med två olika världar kring E18 och det har ju arkitekterna planerat för lång tid sedan. 
 
 Så är jag då framme, onekligen en spännande resa från T-cantralen mot Mörby o stop i danderyd. sedan buss o promenad, allt via skiftande miljöer.
 
 
det är ju onekligen en spännande miljö, SAS tidigare kontor....så åter hem....
 
 
....och tillbaka till "verkligheten". Spännande dag.
 
Alla bilder ©AKY

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Arne K

Foto vann mitt intresse som 12 årig grabb. Pappa hade köpt en Zeiss Ikon Ikonta 6x6 med vanlig film och det blev i huvudsak mitt "arbetsredskap" på födelsedagar och bland kompisar. Sedan dess har mitt intresse gått upp o ner, mest upp. Jag är amatör och intresserad av fotograferandet som konstform. Jag gillar gatufoto, arkitektur och natur. För mig är fotograferandet något som sker med min intuition påslagen och jag försöker jag låta bli att fundera för mycket utan låter fotograferandet bara ske. Har en Nikon D90 med olika objektiv men det fasta 35mm är nog det mest använda för tillfället. Jag har jobbat som Utbildare inom olika företag och blev leg.psykoterapeut 1987. Jag heter Arne Krenzisky o Du finner mig också på www.krenzisky.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela