photo+

Jag vill visa bilder som jag tror kan uppskattas och locka till ett större fotointresse. Min ambition är att visa att det går att skapa bilder utan att ha tillgång till dyra kameror och objektiv. Att man med enklare redigeringskunskaper kan skapa underverk och att sortering av bildmaterial är viktigt. Jag ger också exempel på aktuella och kommande kameror,objektiv och tillbehör och beskriver olika egenskaper.

Hösten är här!

Publicerad 2013-10-31 00:51:00 i Foto,

Nu är det verkligen höst med dom finaste höstfärgerna på träden. För mig börjar årets höst med nya skor och ett par nya inlägg så tillfredsställelsen är stor. Dessutom har jag bytt märke (skomärke) vilket är en stor händelse.Dessutom jag börjat förstå skillnaden mellan olika läster och hur det hänger ihop med mina behov! Det kändes som en riktig kick (efter åtskilliga år) att ha kommit så långt. Visst har mina Saucony varit bra men tydligen inte bra nog. Nu blev det Haglöf.
 
Hösten är fin på många sätt inte minst att det ger möjligheter. 
        Hösten är här. Gärdet. iphone  © arnekrenzisky I photo+
 
 
        Gärdet  iphone © arnekrenzisky Iphoto+
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Arne K

Foto vann mitt intresse som 12 årig grabb. Pappa hade köpt en Zeiss Ikon Ikonta 6x6 med vanlig film och det blev i huvudsak mitt "arbetsredskap" på födelsedagar och bland kompisar. Sedan dess har mitt intresse gått upp o ner, mest upp. Jag är amatör och intresserad av fotograferandet som konstform. Jag gillar gatufoto, arkitektur och natur. För mig är fotograferandet något som sker med min intuition påslagen och jag försöker jag låta bli att fundera för mycket utan låter fotograferandet bara ske. Har en Nikon D90 med olika objektiv men det fasta 35mm är nog det mest använda för tillfället. Jag har jobbat som Utbildare inom olika företag och blev leg.psykoterapeut 1987. Jag heter Arne Krenzisky o Du finner mig också på www.krenzisky.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela